IJshockey zomerkamp in Glanerbrook

Foto: Sarah Connors [CC BY 2.0]

In de periode van 26 juli tot en met 15 augustus organiseert ex-Eaterscoach Andy Tenbult in Laco Glanerbrook onder de naam Hockey Camp Europe drie keer een internationaal ijshockey zomerkamp.

Laco Glanerbrook heeft geïnvesteerd in het energiezuinig maken van zijn koelsysteem zodat de binnenijshal voortaan het hele jaar door open is, zelfs in de zomer.

Tenbult over Hockey Camp Europe: “Nadat ik in de afgelopen 30 jaar gewerkt heb bij verschillende Hockey Camps in Canada, Tsjechië, Nederland en Zweden heb ik uiteindelijk besloten om mijn eigen kamp hier in Nederland te beginnen. Mijn idee is om het beste van al deze kampen te combineren in een nieuw kamp om hier het beste hockeykamp van Europa te maken.”

Daarbij zijn vier top coaches uit vier top ijshockeylanden aanwezig: een Power Skating Coach, een Shooting and Stickhandling Coach, een Games and Systems Coach) en een Goalie Coach. Verder zijn er vier assistent coaches en acht adviseurs aanwezig.

De eerste twee weken zijn voor spelers van 10-18 jaar oud. De laatste week is gereserveerd voor bovengemiddelde spelers vanaf 13 jaar, die klaargestoomd willen worden voor een try-out of die gewoon top-fit willen worden voor het komende seizoen. Deelname aan een kampweek kost 495 euro.

» meer informatie

Cookieinstellingen