Fortuna Sittard tegen Almere uit op revanche

Foto: © Rik van Mulken

Hoe hard heeft de 0-6 nederlaag tegen FC Volendam er afgelopen maandag ingehakt bij de selectie van Peter van Vossen? Het antwoord daarop wordt vrijdagavond gegeven in Almere.

Het zal de Fortunezen er alles aan gelegen zijn om zich voor de belabberde thuiswedstrijd tegen FC Volendam te revancheren tegen de elf van Almere City FC. De Almeerders behaalden uit drie wedstrijden slechts twee punten. Voor beide ploegen zijn de drie punten dus broodnodig. Als de geel-groenen het niveau halen dat ze lieten zien tegen FC Den Bosch en Helmond Sport, dan komen de drie punten meer terug naar Sittard.

Almere City FC is dit seizoen zeer matig begonnen. Na gelijke spelen tegen VVV-Venlo en SC Telstar en een verliespartij tegen RKC Waalwijk staan de Almeerders op een zeventiende plek.

Almere City FC – Fortuna Sittard staat vrijdag onder leiding van scheidsrechter Dieperink. Hij wordt geassisteerd door de heren Ketting en Lapar. Vierde official is de heer Wesdorp. Aftrap vrijdag om 20:00 uur in het Yanmar Stadion in Almere.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen