Seizoensafsluiting voor supporters Fortuna Sittard

Foto: © Ron Philips - Sporteve-foto.nl

Op vrijdag 13 mei organiseert het Fortuna Supporters Collectief samen met Fortuna Sittard en VV Sanderbout de afsluitende Supportersdag en de Mijn-Zuid Talentendag.

De activieiten spelen zich af op het complex van VV Sanderbout. Een prachtige gelegenheid om samen met andere supporters en de club het seizoen op een gezellige, sportieve en vooral ongedwongen wijze af te sluiten. De entree voor de Supportersdag is gratis.

Supporters voetballen tegen Fortuna Sittard

Tijdens de afsluitende Supportersdag worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals het penaltyspel en de loterij. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen! Uiteraard vindt er ook een barbecue plaats.

Hoofdactiviteit van de dag is de oefenwedstrijd van het Supporterselftal tegen Fortuna Sittard om 19:30 uur. Heeft u altijd al eens tegen het eerste elftal van Fortuna Sittard willen voetballen? Grijp dan nu uw kans en breng uw bod uit op een plek in het Supporterselftal! Dat kan middels onderstaande link naar de Fortuna Sittard veilingsite. Scroll naar beneden totdat u de posities voor het supporterselftal tegenkomt. Er zijn ook vacatures voor de technische staf en het arbitrale trio. De enige voorwaarde om deel te kunnen nemen is dat men als voetballer actief is in competitieverband.

» Meespelen? Breng een bod uit!

Mijn-Zuid Talentendag voor de jeugd

Tijdens de afsluitende Supportersdag kan de jeugd haar talenten tonen tijdens de Mijn-Zuid Talentendag (aanvang: 16:30 uur). Dé kans voor jeugdige voetballers en voetbalsterss van 5 tot 16 jaar oud om onder begeleiding van hoofdtrainer Ben van Dael en enkele selectiespelers van Fortuna Sittard een training af te werken.

Wilt uw zoon of dochter meetrainen? Schrijf hem/haar dan snel in door een e-mail te sturen naar [email protected]. De kosten bedragen slechts 10 euro.

De organisatie hoopt zoveel mogelijk jongens en meisjes deel te laten nemen. Enkele dagen voor de Mijn-Zuid Talentendag ontvangt u een bevestiging van deelname van de organisatie. Uiteraard zijn ouders en andere familieleden van harte welkom om de training bij te wonen. Mocht de training naar meer smaken (en is uw zoon/dochter nog geen lid van een voetbalclub), maak hem/haar dan terplekke lid van VV Sanderbout.

Vrijwilligers en goede ideeën altijd welkom

Het Fortuna Supporters Collectief zal de komende tijd via haar website www.FortunaSC.nl meer bekend maken over de afsluitende Supportersdag en de andere activiteiten die hierbij georganiseerd worden. Om de Supportersdag in goede banen te laten leiden zoekt de organisatie nog mensen die bereid zijn om als vrijwilliger mee te helpen. Heeft u vragen, wilt u zich ergens voor aanmelden of heeft u wellicht nog goede ideeën? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Opbrengsten

De opbrengsten van de afsluitende Supportersdag en de Mijn-Zuid Talentendag gaan naar Fortuna Sittard, sfeergroep Tifosi Giallo Verde van het Fortuna Supporters Collectief en VV Sanderbout. Kom dus langs op 13 mei tijdens de Supportersdag en/of Mijn-Zuid Talentendag! Ook als u gewoon gezellig een drankje wil drinken met de andere fans en de selectie van Fortuna Sittard. De entree voor de Supportersdag is gratis.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen