OCI-Lions verliest return finale in Panningen

Op zondag 5 juni wordt om 13:15 uur in de Fitland XL Topsporthal in Sittard de derde en beslissende wedstrijd gespeeld om het landskampioenschap handbal.

Deelde OCI-Lions afgelopen zondag figuurlijk een bloedneus uit aan Targos Bevo (34-19), vandaag leek het er lange tijd op dat Bevo OCI-met twee blauwe ogen huiswaarts zou sturen. Bij rust stond het op revanche beluste team van Martin Vlijm voor met 15-4. Zonder meer een beschamende eerste helft voor OCI-Lions.

Na rust herpakte Lions zich en werd de voorsprong van Bevo stilaan kleiner. Ondertussen werd de wedstrijd er in een snikhete sporthal De Heuf niet vriendelijker op.

Uiteindelijk konden de mannen van scheidend coach Monique Tijsterman onder de douche nadat een 24 – 19 eindstand was bereikt.