BSB Jeugdvoetbaldagen bij FC Geleen Zuid

Foto: FC Geleen Zuid

Ben jij tussen de 5 en 13 jaar oud en hou je van voetballen? Meld je dan nu aan voor de BSB Jeugdvoetbaldagen 2016!

In de tweede week van de zomervakantie – van 1 tot en met 5 augustus 2016 – vinden op het Graaf Huyn Sportcomplex in Geleen de jaarlijks door FC Geleen Zuid georganiseerde BSB Jeugdvoetbaldagen plaats. Het thema van dit jaar is – hoe kan het anders – het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk: Bonjour Monsieur Ballie!

De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen, waarbij het plezier voorop staat. Als deelnemer krijg je veel verschillende voetbalvormen aangeboden en ook aan techniek wordt veel aandacht besteed.

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld: België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zweden, IJsland, Turkije, Wales, Ierland, Italië en Engeland. Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats met vele water- en andere spellen. Op die dag kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. FC Geleen Zuid nodigt je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat jullie kunnen! De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie, waarin ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt worden.

Deelname aan deze voetbalweek kost € 125. Daarvoor ontvang je, behalve een superleuke week, een Hummel tenue (shirt, short en sokken) en een wedstrijdbal, elke dag een lekkere lunch en drinken in de pauzes.
Ook spelers van andere verenigingen in de regio zijn van harte welkom om mee te doen.

Inschrijven kan tot 4 juli aanstaande via www.fcgeleenzuid.nl.

Ouders en belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en jou en je team aan te moedigen!

Cookieinstellingen