NAC Breda te sterk voor Fortuna Sittard

Fortuna Sittard - juli 2016

Fortuna Sittard heeft de op voorhand als zwaar bestempelde uitwedstrijd tegen NAC Breda met 3-1 verloren.

Die stand was gezien het constante overwicht van de Bredanaars niet anders dan verdiend te noemen. Bij rust keek Fortuna Sittard tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Dressers (30′) en Korte (’45).

In de tweede helft mocht Fortuna Sittard van geluk spreken dat de achterstand niet groter werd. Het team van coach Ben van Dael mocht zelfs nog hopen op een mirakel, toen Ferry de Regt in de tweede minuut van de extra tijd de achterstand terugbracht tot 2-1. Helaas maakte Barker er een minuut later nog 3-1 van voor NAC Breda.

Op zondag 30 oktober speelt Fortuna Sittard om 14:30 uur de volgende wedstrijd in de Jupiler League competitie thuis tegen RKC Waalwijk.