Fortuna over MVV: ‘Wat hebben ze toch een grote mond’

Fortuna Sittard - juli 2016
Fortuna Sittard - juli 2016
Foto: © Guus Queisen

Ofschoon de altijd beladen Limburgse derby tussen Fortuna Sittard en MVV Maastricht op het veld pas begint als de scheidsrechter op vrijdag 18 november om 20:00 uur op zijn fluit blaast is het duel op social media al losgebarsten.

MVV Maastricht vond het leuk om via Twitter wat sneren richting de club uit Sittard-Geleen uit te delen, die door Fortuna Sittard gelijk werden gepareerd en vervolgens weer een nieuwe sneer uitlokten. Onderstaand prikje was voor Fortuna Sittard kennelijk aanleiding tot een reactie op de eigen website.

“Wat hebben ze op sociale media een grote mond, onze vrienden van MVV”, zegt de club, om er vervolgens een oproep aan het publiek aan toe te voegen om vrijdag toch vooral Fortuna Sittard te komen steunen. Steun van de twaalfde man is natuurlijk altijd welkom en zeker tijdens een derby.

Kaarten reserveren kan nog online tot woensdagochtend 12:00 uur. De bestelde tickets kunnen alleen tegen contante betaling woensdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur, en vrijdag tussen 12:30 uur en 20:00 uur worden afgehaald aan de receptie van ons stadion. Bij het afhalen van de kaarten dien je je het ID-bewijs te tonen dat je bij je bestelling hebt ingevoerd.

Tijdens de genoemde tijden is het natuurlijk ook mogelijk om aan de receptie kaarten te kopen, zonder deze eerst te hebben gereserveerd. Ook bij Wilsport in Sittard, Viventy Haarmode in Geleen en bij Peter Schols Schoenmode in Maasbracht zijn tot vrijdagmiddag tickets te krijgen.

De stadionkassa’s openen vrijdag al om 17:30 uur. Het stadion opent de deuren om 18:00 uur.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen