Inschrijving voor Achtste Toertocht Orgaandonatie geopend

Toertocht Orgaandonatie 2015
Toertocht Orgaandonatie 2015
Foto: Toertocht Orgaandonatie

De inschrijving voor de jaarlijkse Toertocht Orgaandonatie is vandaag geopend. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 april of sluit eerder zodra er 80 aanmeldingen zijn ontvangen.

De Toertocht Orgaandonatie is dit jaar aan de achtste editie toe en wordt gereden op zaterdag 22 april aanstaande. Deze toertocht over circa 100 kilometer voert door het mooie Limburgse heuvelland. De tocht wordt gereden om aandacht te vragen voor het belang van orgaandonatie.

Op zaterdag 22 april wordt om 10:30 uur verzameld bij sportschool Reuvers in Munstergeleen. Daar kunt u gebruik maken van de kleedruimtes. Na informatie over de tocht en een groepsfoto geeft wethouder Ruud Guyt (o.a. sportzaken) van Sittard-Geleen het startschot.

De groep wordt voor de verkeersveiligheid door Motards begeleid. Er fietsen twee voorrijders voor de groep die het tempo op ongeveer 25 kilometer per uur houden. Er rijdt een arts en een materiaalwagen mee.

Halverwege, in het gemeentehuis van Kerkrade, wordt gepauzeerd. Daar worden de renners ontvangen met koffie, frisdrank en vlaai en worden ze toegesproken door de wethouder van Sport.

Daarna gaat de tocht door het Limburgse Heuvelland terug naar Munstergeleen.

Voor deelname aan de tocht wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Zonder de sponsors is deze Toertocht Orgaandonatie niet uitvoerbaar.

Aanmelden kan tot 15 april via een e-mailbericht aan [email protected], bellen mag ook: 046-4757321.

Cookieinstellingen