Hammer Toertocht gaat vooraf aan Hammer Series

Foto: Provincie Limburg

Op zaterdag 3 juni vindt voorafgaand aan de Hammer Series, een nieuw en spectaculair driedaags wielerevenement, de Hammer Toertocht plaats.

Een toertocht voor iedereen die met zijn of haar wielervrienden 50, 75, 100 of 150 kilometer wil fietsen voordat de profwedstrijd begint. Start en finish vinden plaats op dezelfde plek als de profs later op de dag, op de Veilige Wieleromgeving Sportzone Sittard-Geleen.

Lever voor vertrek je schone kleren in en kleed je om na de finish om de Hammer Sprint live te volgen op de speciaal voor de toertochtdeelnemers aangelegde ‘Premium Viewing’ tribune direct aan de finish. Een toertocht tijdens het nieuwe, spectaculaire, mondiale wielerconcept, daar wil je toch zeker bij zijn?

Deelname vanaf 25 euro. Daarvoor ontvang je onder andere een Hammer goodie en een bidon. Onderweg zijn er verzorgingsposten waar je gebruik kunt maken van sportvoeding en sportdrank.

Na afloop van deze sportieve dag mogen de toertocht-deelnemers vanaf de Premium Viewing tribune de Hammer Sprint bijwonen. Er is toch niks mooier dan met je wielervrienden op de eerste rij te staan om de profs te zien strijden?!

» Inschrijven voor de Hammer Toertocht

Cookieinstellingen