Eaters druk met samenstellen team 2017-2018

Foto: © Jan Hofstede

Laco Eaters Limburg laat op haar website weten momenteel druk bezig te zijn met het samenstellen van het team voor het seizoen 2017-2018.

De club verwacht binnen enkele weken het team voor 80 procent compleet te hebben. Omwille van de rust worden de namen van de spelers waarmee voor het komende seizoen al overeenstemming is bereikt nog niet prijsgegeven.

De vraag is hoe de competitie er het komende seizoen komt uit te zien. De Nederlandse IJshockeybond heeft onlangs de samenwerking met de Stichting Grensoverschrijdend IJshockey (Lees: de Beneleague) opgezegd. De Nederlandse bond wil een competitie invoeren waarbij de Belgische clubs zich kunnen inschrijven voor de Nederlandse competitie.

De Belgische clubs hebben bij hun Bond aangegeven te willen doorgaan in de Beneleague, vanzelfsprekend met alle Nederlandse clubs. Een gesprek tussen beide bonden heeft afgelopen dinsdag niet tot een verandering van standpunten geleid. De NIJB heeft vervolgens de Nederlandse clubs uitgenodigd voor een extra vergadering op woensdag aanstaande, waar de clubs een keuze moeten maken tussen de twee opties.

Cookieinstellingen