Fortuna Sittard op trainingskamp in Turkije

Fortuna Sittard is tot en met 19 juli op trainingskamp in Turkije. De ploeg verblijft in het Kartepe Resort op ongeveer 100 kilometer van Istanbul.

Behalve trainingen staan er ook drie oefenduels op het programma. Het eerste duel werd vanmiddag gespeeld tegen Al Ettifaq FC, een club uit Saoedi-Arabië die uitkomt in de Pro League. De wedstrijd eindigde in 1-1. Fortuna Sittard kwam in de eerste helft op achterstand, in de tweede helft maakte Finn Stokkers gelijk uit een penalty.

Op vrijdag 14 juli speelt Fortuna Sittard opnieuwe tegen een op het hoogste niveau in Saoedi Arabië uitkomende ploeg: Al Raed FC. Op de voorlaatste dag van het trainingskamp is Al Batin FC de tegenstander. Die club speelt in de hoogste divisie van Iran.