Fortuna Sittard wint met 3-0 van Al Raed FC

Fortuna Sittard heeft vrijdagmiddag in Turkije het tweede oefenduel afgewerkt tijdens het trainingskamp in de aanloop naar de nieuwe Jupiler League competitie.

Tegenstander was Al-Raed FC, een club die uitkomt op het hoogste niveau in Saoedi Arabië.

Bij rust ging Fortuna Sittard met 1-0 aan de leiding na een doelpunt van Finn Stokkers. In de tweede helft mistte Al-Raed FC een penalty. In het laatste kwartier van de wedstrijd wist Fortuna Sittard nog twee keer te scoren. Uit een assist van Sander Rau scoorde Vidigal de 2-0 en Djibril Dianessy maakte de 3-0 na een knappe dribbel en assist van Vidigal.

Het volgende oefenduel staat zondag op het programma. Dan speelt Fortuna Sittard tegen de Turkse landskampioen Besiktas.

Fortuna Sittard begon het duel met de volgende spelers: Cummins, Essers, Schuurs, Askovski, Tinnemans, Purzycki, Mells, Vidigal, Rau, Kourouma, Stokkers.