Seizoenkaarten Eaters zijn te koop

Foto: © Jan Hofstede

Sinds afgelopen weekend kunnen ijshockeyfans weer een seizoenkaart aanschaffen bij Limburg Eaters.

De deelnemers aan de nieuwe BeNe-League en de nationale bekercompetitie zijn bekend. Komend seizoen worden er minimaal 18 thuiswedstrijden gespeeld in de ijshal van Laco Glanerbrook in Geleen.

Voor iemand die meer dan de reguliere wedstrijden wil bezoeken is een seizoenkaart al snel voordeliger. De kaart is geldig bij alle 15 thuiswedstrijden van de BeNe-League en de bekercompetitie. Ook alle oefenwedstrijden en het duel om de supercup van het Nederlandse ijshockey, de Ron Berteling schaal op 24 september, zijn voor de seizoenkaarthouders gratis te bezoeken.
Daarnaast is de seizoenskaart ook geldig bij alle thuiswedstrijden in de play-offs. Exclusief eventuele halve finales van de beker en de play-off’s zijn dat al 18 wedstrijden!

Wedstrijden onder auspiciën van IJshockey Nederland (NIJB) zoals de Bekerfinale, wedstrijden in Geleen van het Nationaal Team en de Final 4 vallen hier niet onder.

Seizoenkaarthouders maken tevens minimaal een keer per wedstrijd kans op een voucher voor een gratis autowasbeurt bij Zuiver, meer dan schoon in Sittard.

» meer informatie over mogelijkheden, bestellen en betalen

Cookieinstellingen