Laco Eaters Limburg wint eerste oefenduel tegen Bulldogs Liège

Foto: © Jan Hofstede

Laco Eaters speelde zondagavond in de ijshal in Geleen ter voorbereiding op de nieuwe competitie een spannend eerste oefenduel tegen Luik.

Ex-Eaters speler Akim Ramoul en Jordan Paulus benutten voor Luik in de eerste periode van het duel twee power plays. Luca Heutmekers scoorde in de tweede periode de aansluitingstreffer voor Eaters en Tom Marx maakte halverwege de tweede periode de gelijkmaker. Ramoul zette Luik nog voor de rust opnieuw op voorsprong. In de derde periode pakte Eaters dankzij doelpunten van Lars van Sloun en Vadim Gyesbreghs voor het eerst in de wedstrijd een voorsprong. Akim Ramoul scoorde met zijn derde doelpunt de gelijkmaker voor Luik. In overtime scoorde de nieuwe import Anton Drobny de winnende treffer voor Eaters,

Op zaterdag 16 september oefent Eaters opnieuw tegen Bulldogs, ditmaal in Luik. Op zondag 17 september speelt Eaters om 19:00 uur thuis tegen het nationale team U20. Een week later begint het seizoen dan officieel met het duel om de Ron Berteling schaal. Eaters neemt het daarin als verliezend bekerfinalist thuis op tegen landskampioen en bekerwinnaar Unis Flyers Heerenveen. Dat duel begint eveneens om 19:00 uur.

Cookieinstellingen