Fortuna Sittard wil goede thuisreeks vervolg geven

Foto: © Rik van Mulken

Na een moeizaam 0-0 gelijkspel, vorige week vrijdag uit in Emmen, speelt Fortuna Sittard vrijdagavond om 20:00 uur thuis tegen FC Volendam.

Geen makkelijke tegenstander, al kenden de Noord-Hollanders dit seizoen geen goede start. Met twee punten uit vier duels staan de Volendammers nu op plek 18 van de ranglijst, een plek die beslist geen recht doet aan het elftal, dat over behoorlijk wat voetballend vermogen beschikt en ook dit jaar naar verwachting weer mee zal doen om een plek in de nacompetitie. Fortuna Sittard zal vanavond naar verwachting dan ook alle zeilen bij moeten zetten om een overwinning uit het vuur te slepen.

Fortuna Sittard sloot vorig seizoen af met een 3-0 thuiszege op Volendam. In december 2016 stonden in Volendam dezelfde cijfers op het scorebord, maar dan in het voordeel van de thuisploeg.

Het team van coach Sunday Oliseh wil graag een vervolg geven aan de reeks van 6 thuiszeges op een rij – waarvan er 4 aan het slot van het vorige seizoen werden behaald.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Miguel Santos, Christopher Braun, Perr Schuurs (C), Wessel Dammers, Marco Ospitalieri, Jorrit Smeets, Dries Saddiki, Lisandro Semedo, Djibril Dianessy, Stefan Askovski, Finn Stokkers.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen