OCI-Lions wint ook van Callant Tongeren

OCI-Lions is er zaterdagavond in een spannende wedstrijd in geslaagd om ook de vierde wedstrijd van de BeNe-League competitie met winst af te sluiten.

In Tongeren bood Callant de nodige tegenstand. In de eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. Bij 7-11 leek OCI-Lions een gat te gaan slaan, maar Callant kwam op slag van rust terug tot 14-14.

Aan het begin van de tweede helft nam Callant vervolgens een voorsprong van 2 punten, maar nu kwam OCI-Lions gelijk en vervolgens gingen de scores gelijk op. Dan was OCI-Lions in het voordeel, even later leek Callant Tongeren weer aan het langste eind te zullen trekken.

In een spannende slotfase slaagde OCI-Lions er in om het dubbeltje de goede kant op te doen vallen. Lions stapte uiteindelijk met een 27-25 overwinning van de vloer en pakte zo een zwaar bevochten vierde overwinning in de BeNe-League.

Komende woensdag 4 otober speelt OCI-Lions thuis in de Stadssporthal tegen JMS/Hurry Up. Deze wedstrijd begint om 20:00 uur.