OCI-Lions pakt vijfde competitiezege in BeNe-League

Woensdagavond is OCI-Lions er thuis tegen JMS/Hurry Up met enige moeite in geslaagd om ook dit vijfde competitieduel in de BENE-League winnend af te sluiten.

De wedstrijd was vanwege EHF-verplichtingen van OCI-Lions een paar dagen vervroegd. Zaterdagavond neemt het team van Mark Schmetz het in de Fitlandhal bij City Resort op tegen OIF Arendal uit Noorwegen.

Het duel tegen JMS/Hurry Up, dat dit seizoen wordt gecoacht door Martin Vlijm, leek bij een stand van 14-6 in de eerste helft uit te lopen op een eenvoudige overwinning voor OCI-Lions, maar dat pakte anders uit. Bij rust was Hurry Up al teruggekomen tot 14-9.

En ook na rust bleven de mannen uit Zwartemeer knokken om de achterstand te overbruggen. De doelpuntenproductie aan Lions-zijde haperde waardoor Hurry Up steeds dichter bij de gelijkmaker kwam. Met nog ruim 10 minuten op de klok was de kloof op 2 doelpunten na gedicht bij de stand 22-20. Hurry Up zette door en kwam met nog ruim 5 minuten op de klok gelijk bij de stand 25-25.

Meer dan die gelijke stand op dat moment zat er vervolgens voor JMS/Hurry Up niet in, want in de laatste minuten liep OCI-Lions alsnog uit naar een 29-25 overwinning.