Eaters verliest thuis in overtime van HYS Hokij Den Haag

Na uit in Zoetermeer in overtime de BeNeLeague-wedstrijd tegen Panters winnend af te hebben gesloten verloor Eaters zondag thuis eveneens in overtime van HYS Hokij Den Haag.

Na drie periodes was de stand 3-3. Van Bentem scoorde in de derde minuut van de extra tijd de winnende treffer voor de Hagenaars.

Maxime Pellegrims (00:50) zette Eaters als in de eerste minuut op voorsprong, maar Den Haag kwam via De Ruiter (10:16) op 1-1 en via Van der Schuit op 1-2. Vadim Gyesbreghs maakte in de eerste minuut van de tweede periode (20:20) de Geleense gelijkmaker. Door een doelpunt van opnieuw Van der Schuit keek Eaters andermaal tegen een achterstand aan. Die werd nog voor het einde van de tweede periode weggewerkt. Tom Marx (33:17) bracht de 3-3 op het scorebord. In de derde periode werd er niet meer gescoord.