OCI-Lions lijdt uit tegen Initia Hasselt eerste nederlaag van het seizoen

Het na acht wedstrijden in de BeNeLeague-compteitie als enige ploeg nog ongeslagen OCI-Lions speelde zaterdagavond uit tegen Initia Hasselt.

De Belgen maakten vanavond een einde aan de ongeslagen status van het team van coach Mark Schmetz: OCI-Lions verloor met 32 tegen 28. Bij rust was de stand 16-14. Na rust leek OCI-Lions enige tijd het heft in handen te nemen, maar na 19-22 kwam Hasselt terug tot 23-23 om vervolgens te eindigen met een 32-28 overwinning.

Achilles Bocholt, tot vanavond nummer twee op de ranglijst, scoorde er tegen JMS/Hurry Up met 43-34 lustig op los en gaat nu met één punt voorsprong op OCI-Lions en een veel beter doelsaldo aan de leiding in de BeNeLeague.

Op 18 november staat in de Stadssporthal aan het Stadswegske in Sittard om 19:00 uur de topper tegen datzelfde Achilles Bocholt op het programma.