OCI-Lions verliest thuis van koploper Achilles Bocholt

OCI-Lions is er zaterdagavond niet in geslaagd om de koppositie in de BeNeLeague te heroveren. Achilles Bocholt was met 33-30 te sterk voor het team van Mark Schmetz.

De ploegen gingen met een 17-14 stand in het voordeel van Lions de rust in. In de eerste helft had Lions steevast het voortouw. De maximale voorsprong bedroeg 5 doelpunten bij 11-6, daarna verkleinden de Belgen hun achterstand.

Na rust nam Achilles na 24-24 voor het eerst een voorsprong om die de rest van het duel niet meer af te geven. De eindstand kwam uit op 30-33. Man of the match werd Achilles-speler Kedziora: hij scoorde maar liefst twaalfmaal vanuit een strafworp.

Door dit verlies loopt Achilles Bocholt uit naar een comfortabele voorsprong van 3 punten. OCI-Lions blijft tweede, met 1 punt voorsprong op HC Visé BM.