Duel tussen Chiefs Leuven en Laco Eaters Limburg gestaakt

Foto: © Santeri Viinamäki [CC BY-SA 4.0] via Wikimedia Commons

Laco Eaters Limburg was zondagavond tegen Chiefs in Leuven goed op weg om zich te revancheren voor de zaterdagavond thuis geleden 6-5 nederlaag tegen diezelfde tegenstander.

Eaters begon net als zaterdagavond goed aan de wedstrijd. Jonas Huovinen (06:53) opende de score ten faveure van Eaters. Jord Smit (SH, 10:47) verdubbelde de voorsprong in een ondertalsituatie, maar Kolyasnikov (PP, 11:14) bracht kort daarna de marge weer terug naar 1 doelpunt. Slawomir Krzak (16:25) bepaalde de periodestand op 1-3 in het voordeel van Eaters.

Waar Leuven zaterdag bij een 3-0 achterstand in de tweede periode gelijk wist te komen tot 3-3 liep Eaters ditmaal verder uit. Lars van Sloun (PP, 26:50) en Tom Marx (PP, 30:33) scoorden beiden in een power play-situatie en tilden de stand daarmee naar 1-5.

In de dweilpauze na de tweede periode gaf de Zamboni dweilmachine de geest. Dat leidde ertoe dat de wedstrijd werd gestaakt. De wedstrijdcommissie moet nog beslissen of de wedstrijd hiermee is gespeeld of dat Eaters en Leuven op een later moment de derde periode alsnog moeten spelen.

Geplaatst door Eaters Live op zondag 19 november 2017

Cookieinstellingen