Fortuna Sittard vanavond op jacht naar plek in play-offs

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Drie dagen na de zinderende bekerwedstrijd tegen eredivisionist AZ uit Alkmaar speelt Fortuna Sittard wellicht een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen.

De koploper in de strijd om de tweede periode speelt om 19:45 uur thuis tegen de nummer laatst, Jong FC Utrecht. Ondanks het feit dat de Utrechtse beloften helemaal onderaan de ranglijst bungelen zal Fortuna Sittard waken voor onderschatting en vol gaan voor de zege, want bij winst is het team van coach Sunday Oliseh zeker van een plek in de play-offs. Alleen N.E.C. Nijmegen, dat al een periodetitel op zak heeft, zou Fortuna dan nog kunnen afhouden van het winnen van de tweede periode.

Fortuna Sittard treedt naar verwachting aan met de volgende elf: Miguel Santos, Christopher Braun, Perr Schuurs, Wessel Dammers, Clint Essers, Dries Saddiki, Jorrit Smeets, Stefan Askovski, Lisandro Semedo, Finn Stokkers en Djibril Dianessy. Marco Ospitalieri is nog herstellende van een hamstringblessure.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dieperink met assistentie van grensrechters Beijer en Inia vierde official Sahiner.

Let op: de wedstrijd begint om 19:45 uur.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen