André Vidigal tot en met zomer van 2022 bij Fortuna Sittard

André Vidigal
Foto: © Niels van Renen - www.reflection-studio.nl

Nadat Fortuna Sittard afgelopen december de optie tot koop van de tot dan gehuurde André Vidigal lichtte hebben speler en club nu overeenkomst bereikt over contractverlenging.

Woensdag tekende de behendige aanvaller bij tot en met de zomer van 2022.

Voorzitter Isitan Gün is behoorlijk in zijn nopjes met het verlengde verblijf van Vidigal: “Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat André veel potentie heeft. Dat heeft hij dit seizoen al vele malen laten zien op het veld. Bij ons én in de vertegenwoordigende elftallen van Portugal. Wij geloven in zijn talent, in zijn potentieel en in zijn toekomst. Zijn nieuwe contract is het resultaat van het vertrouwen dat André en de club in elkaar hebben.”

Vidigal over zijn nieuwe contract: “Ik zie mijn nieuwe contract als een blijk van waardering vanuit de club. Het bestuur en de trainers zien me blijkbaar als een belangrijk onderdeel van het team. Mijn nieuwe contract geeft me rust, waardoor ik me volledig kan focussen op het voetbal. We doen het nu goed met het elftal en dat willen we blijven vasthouden. Voor de club én voor de fans. De periodetitel mag dan binnen zijn, de honger naar succes is zeker nog niet gestild.”

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties

article
123333
Nadat Fortuna Sittard afgelopen december de optie tot koop van de tot dan gehuurde André
https://sittard-geleen.nieuws.nl/sport/20180118/andre-vidigal-zomer-2022-fortuna-sittard/
2018-01-18T09:22:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2017/11/02115758/andre-vidigal-%C2%A9-Niels-van-Renen-www.reflection-studio.nl_.jpg
André Vidigal, Fortuna Sittard
Fortuna Sittard, Sport