OCI-Lions verliest in eigen huis van Callant Tongeren

Callant Tongeren, dit seizoen niet bepaald een hoogvlieger in de BeNeLeague handbalcompetitie, heeft OCI-Lions zaterdagavond verrassend verslagen in de Sittardse Stadssporthal.

De Belgen stapten na 60 minuten met een 35-33 overwinning van de vloer. OCI-Lions stuitte in de eerste helft maar al te vaak op een prima keepende Rudi Schenk in het doel van Callant en keek bij rust tegen een blamerende 11-18 achterstand aan.

Na rust verkleinde Lions gestaag de achterstand. Het team van Mark Schmetz vocht zich terug naar 30-31, maar slaagde er niet in om de achterstand volledig weg te werken.

Op zaterdag 27 januari speelt OCI-Lios uit tegen JMS/Hurry Up. Het eerstvolgende thuisduel wordt gespeeld op zaterdag 3 februari. Dan is Wematrans/Quintus de tegenstander.