Vernieuwde accommodatie VV Zwentibold officieel in gebruik genomen

Vanwege de ijzige koude werd zondag bij de officiële opening van de deels nieuwe en deels vernieuwde accommodatie van fusieclub VV Zwentibold aan de Allee in Limbricht gekozen voor plan B.

De schaar voor de voor de gemiddelde wethouder standaardhandeling van het doorknippen van een lint kon terug in de la. In plaats daarvan stelde wethouder Ruud Guyt (o.a. sportzaken) na een uitgebreid dankwoord van voorzitter Frans-Bert Ruber bij wijze van openingshandeling met een druk op de knop een informatiescherm in werking.

VV Zwentibold is op 1 juli 2017 ontstaan uit een samengaan van GVCG Guttecoven en VV Limbricht na een proces van dialoog tussen de sportverenigingen en de gemeente Sittard-Geleen. De fusie werd door een grote meerderheid van de leden van beide verenigingen gedragen.

De gemeente Sittard-Geleen heeft 1,2 miljoen euro geïnvesteerd in het (ver)nieuw(d)e onderkomen van VV Zwentibold op het sportcomplex in Limbricht: behalve de nieuwe kantine en de vernieuwde kleedkamers werd ook een nieuw kunstgrasveld aangelegd.

De opening werd gevolgd door een open dag. Later in het jaar volgt er nog een officiële opening van de vernieuwde accommodaties voor externen.

Cookieinstellingen