Fortuna Sittard oefent onder meer tegen Bayer Leverkusen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Terwijl de spelers van Fortuna Sittard genieten van een welverdiende vakantie wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De nieuwe eredivisionist hervat op maandag 25 juni de training. Hoe laat en op welke locatie die eerste training plaats zal vinden wordt nog bekend gemaakt.

Het voorlopige oefenprogramma krijgt intussen vorm. Net als vorig seizoen start Fortuna Sittard de reeks oefenduels met een wedstrijd tegen VV Sittard op Sportpark De Krao. Op 14 juli speelt Fortuna Sittard in Brunssum tegen BSV Limburgia, de club waar assistent-trainer Kevin Hofland zijn voetbalcarrière begon.

Daarna volgt een trainingskamp van een week in Hoenderlo, waar op 18 en 21 juli oefenwedstrijden worden gespeeld tegen tegenstanders van naam. Welke dat zijn maakt de club later bekend.

Met Bayer Leverkusen wacht op 28 juli een tegenstander van formaat. Dit Duitse team wist het afgelopen seizoen beslag te leggen op de vijfde plaats in de Bundes Liga. Dit duel wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard.

Aanvangstijdstippen van de oefenwedstrijden en andere informatie betreffende het oefenprogramma volgen z.s.m. De data kunt u in elk geval alvast blokken in uw agenda.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen