Topprestaties herenturners GV Swentibold op Bondskampioenschappen

Foto: Swentibold

De herenturners van GV Swentibold hebben afgelopen weekend tijdens het Bondskampioenschap K.N.G.U. in Hoofddorp puike prestaties neergezet.

Op zaterdag 2 juni werden maar liefst vijf podiumplaatsen in de wacht gesleept bij de meerkamp. Er was een unieke eerste plek en goud voor Dani Schreijnders uitkomend in de eerste divisie. In de overige categorieën was er zilver voor Daan Meels en Teun Ponjee en brons voor Marc Peeters en Freek van den Brand. Svenn Cox turnde naar een verdienstelijke 7e plek en Koen Wijnands werd 9e.

Medailleregen voor Swentibold tijdens de toestelfinales

Tijdens de toestelfinales op zondag 3 juni in was het bijna alleen mogelijk middels een telraam of zakjapanner het aantal gescoorde Swentibold medailles goed bij te houden. Heel veel eremetaal is meegenomen naar Limburg. Zo was op de diverse toestellen maar liefst driemaal goud en tweemaal zilver voor Dani Schreijnders. Er was ook goud voor zowel Svenn Cox als Teun Ponjee op sprong. Voor Lovre Sucur en Bo Peskens was er zilver, voor Tom Cremers zilver en brons, voor Daan Meels zilver en brons, voor Koen Wijnands zilver en brons en Marc Peters brons.

Reacties