OCI-Lions verslaat Kras/Volendam in eerste BeNe-Leaguewedstrijd

OCI-Lions heeft zaterdagavond het eerste duel in de nieuwe BeNe-Leaguecompetie overtuigend gewonnen van Kras/Volendam.

OCI-Lions liep in de eerste helft uit tot een maximale voorsprong van 6 doelpunten, maar halverwege de wedstrijd was de achterstand door de Noord-Hollanders teruggebracht naar 4 doelpunten. Bij rust was de stand 17-13 in het voordeel van OCI-Lions.

Ook in de tweede helft schommelde de voorsprong van OCI-Lions doorgaans rond de 4 à 5 doelpunten. OCI-Lions sloot het eerste duel van de nieuwe competitie af met een 32-27 eindstand. De eerste punten zijn binnen.

Volgende week zaterdag speelt OCI-Lions uit tegen het altijd lastige HC Visé BM. Op 29 september staat de volgende thuiswedstrijd op het programma. Dan is om 19:00 uur Callant Tongeren in de Sittardse Stadssporthal de tegenstander.

Wedstrijdfoto’s beschikbaar gesteld door Ron Philips van Sporteve Foto.