OCI-Lions wint nipt in Panningen

OCI-Lions heeft vanavond uit in Panningen de Limburgse derby tegen Bevo maar net weten te winnen.

Na een grotendeels gelijk opgaande strijd maakte Bevo in de laatste 5 minuten van de eerste helft het verschil. OCI-Lions keek bij het rustsignaal tegen een achterstand van 4 doelpunten aan: 17-13.

Na rust wist het team van coach Mark Schmetz de wedstrijd naar zich toe te trekken. OCI-Lions kwam gelijk op 21-21 en liep vervolgens – mede dankzij goed keeperswerk van Rudi Schenk – uit naar een voorsprong van maximaal 5 doelpunten. In de slotfase wist Bevo nog dichtbij een gelijkspel te komen, maar de Panningenaren kwamen daarvoor uiteindelijk 1 doelpunt tekort. Eindstand 31-32.

Met deze zege noteert OCI-Lions na twee verliespartijen de tweede winstpartij in de BeNe-League competitie. Bevo heeft alle vier tot nu toe gespeelde wedstrijden verloren en is nog steeds puntloos.