Microz Eaters wint ook in Den Haag

Foto: © Microz Eaters Limburg

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben in de bekercompetitie vrijdagavond ook Cairox Hijs Hokij aan de zegekar gebonden.

In de Uithof in Den Haag werd het na een spannende wedstrijd 6-8 in het voordeel van het team van coach Andy Tenbult, dat alle zeven tot nu toe gespeelde duels heeft gewonnen.

De eerste periode eindigde in 3-2 voor Hijs. De Hagenaars openden de score, Nick Verschuren (11:32) maakte gelijk, waarna Hijs uitliep naar 3-1. Lukasz Bartak (19:04) bracht de Haagse voorsprong terug tot 1 doelpunt.

Yan Turcotte (PP1, 25:32) bracht Eaters in de tweede periode op gelijke hoogte en Matthew Beer (26:14) zette Eaters voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Den Haag maakte vervolgens gelijk en kwam opnieuw op voorsprong. Vadim Gyesbreghs (35:19) scoorde de 5-5 voor Eaters, maar een minuut later was het weer Den Haag dat een voorsprong nam. Mordy Munichman (PP1, 38:37) trok de stand voor het einde van de tweede periode andermaal gelijk.

In de laatste periode zorgden Joey Geurts (47:19) en Lukasz Bartak (59:51) ervoor dat er drie punten mee naar huis genomen konden worden.

Zondagavond komt met Flyers Heerenveen de zwaarste tegenstander uit het Nederlandse ijshockey naar Geleen. Die wedstrijd begint om 19:00 uur.

Cookieinstellingen