Ook Unis Flyers moet eraan geloven tegen Microz Eaters

Microz Eaters heeft zondagavond in eigen huis zijn 100 procent score in de bekercompetitie tegen Unis Flyers weten vast te houden.

Na 60 minuten speeltijd stond er een 6-4 eindstand op het scorebord. Eaters is daarmee de enige ploeg in de bekercompetitie die alle tot nu toe gespeelde wedstrijden heeft gewonnen.

Na de eerste periode was de stand 2-0 voor Eaters door doelpunten van Lars van Sloun (PP1, 06:09) en Nick Verschuren (12:23). In de tweede periode maakte Lukasz Bartak de 3-0 (26:57) en scoorde Bezak (PP1, 33:25) tegen voor Unis Flyers.

In de derde periode kwam Flyers terug tot 3-2 door Demelinne (45:04), waarna Eaters via Nick Verschuren (46:08) en Vadim Gyesbreghs (47:50) wist uit te lopen naar 5-2. Vervolgens kwam Flyers terug tot 5-4 via opnieuw Demelinne (48:16) en andermaal Bezak (PP2, 53:46). In de laatste minuut (59:25) scoorde Vadim Gyesbreghs het zesde Geleense doelpunt.