Unis Flyers maakt einde aan onafgebroken zegereeks Microz Eaters

Foto: © Microz Eaters Limburg

Na tien wedstrijden in de bekercompetitie op rij te hebben gewonnen kwam vanavond in Heerenveen een einde aan die onafgebroken zegereeks.

Heerenveen was in eigen huis vanavond met 4-2 te sterk voor Microz Eaters. Dean Moors (14:37) bracht het team van coach Andy Tenbult in de eerste periode op voorsprong. Janssen (28:14) maakte in de tweede periode gelijk voor Flyers.

In de derde periode liep Flyers uit naar 3-1 door doelpunten van Postma (50:15) en Hunt (PP1, 54:46). Glenn Bakx (56:37) verkleinde de achterstand van Eaters naar 3-2. In een poging om de gelijkmaker te forceren werd goalie Rowan Delil naar de kant gehaald en dat leidde 14 tellen voor het einde van de wedstrijd tot de 4-2, een empty netter van Bezak voor Heerenveen.

Ondanks deze eerste verliespartij weet Microz Eaters zich al verzekerd van een plek in de halve finale om de Nederlandse IJshockeybeker.

Zondagavond om 19:00 uur begint in Glanerbrook de thuiswedstrijd tegen Cairox Hijs Hokij uit Den Haag. Het is de laatste reguliere wedstrijd van de bekercompetitie.

Cookieinstellingen