Microz Eaters Limburg verliest duel van HYC Herentals in overtime

Microz Eaters Limburg heeft zondagavond in Glanerbrook de thuiswedstrijd tegen HYC Herentals in overtime met 4-5 verloren.

De eerste periode eindigde gelijk in 1-1. HYC Herentals opende de score van de wedstrijd al binnen een minuut nadat de puck op het ijs werd gegooid (00:38, Morgan), Matthew Beer maakte tijdens een power play de gelijkmaker (PP1, 03:10).

Door twee doelpunten van Nick Verschuren (28:29 en 38:48) en een tegendoelpunt van Morgan (28:52) begon Eaters de derde periode met een 3-2 voorsprong.

De derde periode was 37 seconden onderweg toen Nick Verschuren zijn derde doelpunt van de avond scoorde. De 4-3 van Shupe (49:27) voerde de spanning in de wedstrijd op en diezelfde Shupe maakte vier minuten voor tijd bovendien de gelijkmaker (PP1, 56:00). In de resterende 4 minuten werd niet meer gescoord en dus moest Eaters net als gisteren in Zoetermeer proberen om in overtime de winst te pakken. Wat gisteren wel lukte, lukte vandaag niet. Shupe was ook in overtime doeltreffend voor de Belgen.

Volgende week zaterdag gaat Eaters op bezoek bij de Golden Sharks in Mechelen, een dag later staat om 19:00 uur het volgende thuisduel op het programma. Daarin is Amsterdam Tigers de tegenstander.