Geonius V&L wint eenvoudig van Boer’n Trots Kaas/DSVD

Geonius V&L heeft zaterdagavond de inhaalwedstrijd gespeeld tegen Boer’n Trots Kaas/DSVD. In plaats van een thuiswedstrijd werd het een uitduel.

Oorspronkelijk zouden beide ploegen op 10 november tegen elkaar spelen in Geleen, maar vanwege EHF-verplichtingen van V&L ging die wedstrijd niet door.

V&L had zeker in de eerste helft geen enkele moeite met de tegenstander in het Overijsselse Deurningen (tussen Hengelo en Oldenzaal). Bij rust ging het team van coach Richard Curfs al comfortabel aan de leiding: 12-20. Na rust nam V&L wat gas terug om uit te komen op een 25-31 eindstand.

Annika Noordink was met 6 treffers topscorer, gevolgd door Sabien Storken en Marloes Hoitzing.

Het thuisduel tegen Boer’n Trots Kaas/DSVD wordt gespeeld op 16 februari aanstaande.

Volgende week zaterdag 8 december speelt Geonius V&L om 19:30 uur thuis tegen Maedilon/V.Z.V.