Microz Eaters Limburg wint met 6-1 van Amsterdam Tigers

De thuiswedstrijd van Microz Eaters Limburg tegen Amsterdam Tigers is geëindigd in een 6-1 overwinning voor de thuisploeg.

De eerste periode verliep ondanks Geleens overwicht zonder doelpunten. Het publiek moest tot de 27e minuut wachten voordat het eerste doelpunt viel. Nick Verschuren (27:06) bracht Eaters op voorsprong, maar Overweg scoorde tijdens een power play voor Tigers de gelijkmaker (PP1, 35:12). Daarna liep Eaters uit naar een 4-1 voorsprong: Lukasz Bartak (PP2, 36:56 en PP1, 37:55) was tijdens een power play voor Geleen binnen een minuut twee keer doeltreffend en Jord Smit (38:06) maakte kort daarna 4-1.

In de derde periode (44:50) verzilverde Matthew Beer een penalty shot. Glenn Baks (47:24) bracht de 6-1 en daarmee tevens de eindstand op het scorebord.

Volgende week vrijdag speelt Eaters uit tegen Cairox Hijs Hokij in Den Haag. Op zondag 16 december komt Ahoud Devils op bezoek in Geleen. Let op: de wedstrijd begint al om 18:00 uur, want die avond wordt ook de jaarlijkse Teddy Bear Toss gehouden.