Geonius V&L verliest in eigen huis van JuRo Unirek VZV

Dames Geonius V&L

Geonius V&L heeft zaterdagavond in de sporthal van Laco Glanerbrook met 25-27 verloren van JuRo Unirek VZV.

De vrouwen uit Noord-Holland gaven goed partij. V&L nam van meet af aan wel steeds een voorsprong, maar VZV bleef goed in de pas. Bij 11-8 leek V&L voor het eerst een grotere voorsprong te gaan nemen, maar VZV kwam weer terug tot 12-11. Bij rust was de marge weer drie doelpunten in Geleens voordeel: 14-11.

Na rust een vergelijkbaar spelbeeld. VZV kwam herhaaldelijk terug van een achterstand en kwam uiteindelijk, na laat in de wedstrijd op 25-25 te zijn gekomen, voor het eerst op voorsprong. V&L had niet meer genoeg tijd om het tij te keren en verloor het duel met 25-27.

De eerstvolgende competitiewedstrijd wordt op 12 januari gespeeld. Dan speelt V&L om 19:30 uur in Laco Glanerbrook tegen Borhave.