Fortuna Sittard hervat competitie met uitduel tegen De Graafschap

Foto: Fortuna Sittard

Vanmiddag om 14:30 uur klinkt in Doetinchem het startsignaal van de wedstrijd tussen twee promovendi: De Graafschap en Fortuna Sittard.

Voor beide ploegen, maar vooral voor De Graafschap, is de eerste wedstrijd na de winterstop een bijzonder belangrijk duel. Fortuna Sittard wil graag de positie op de ranglijst consolideren en versterken, De Graafschap wil uiteraard graag van de rode lantaarn af. Winnen van De Graafschap in Doetinchem is allerminst geen eenvoudige zaak en zal veel concentratie en inzet vragen.

Coach René Eijer kan niet beschikken over de tijdens een trainingskamp in Spanje langdurig geblesseerd geraakte captain Wessel Dammers. Wie de aanvoerdersband zal dragen wordt vanmiddag duidelijk. Ook Lisandro Semedo is nog niet helemaal hersteld van een verrekte spier in zijn bovenbeen. Verder zijn ook Djibril Dianessy en Gavin Vlijter nog niet beschikbaar.

Mogelijke opstelling: Alexei Koselev, Alessandro Ciranni, Branislav Ninaj, Kai Heerings, Michael Pinto, José Rodriguez, Mark Diemers, Jorrit Smeets, Lars Hutten, Finn Stokkers en Andrija Novakovich.

De wedstrijd in stadion De Vijverberg staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder. Fortuna Sittard weet zich gesteund door ruim 500 meereizende supporters.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties