DLM nieuwe hoofdsponsor Fortuna Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De naam Sparr Finance prijkt niet langer op de shirts van de spelers van Fortuna Sittard. Sinds vorige week zondag dragen de spelers shirts met daarop de letters DLM.

Die staan voor Dé Lease Maatschappij. DLM is tot einde seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard.

De overeenkomst met de vorige shirtsponsor, Sparr Finance, werd in december 2017 voor onbepaalde tijd aangegaan. Daarbij, zo valt nog steeds te lezen op de website van Fortuna Sittard, ging Sparr Finance uit van een langdurige samenwerking. Daar is nu kennelijk een abrupt einde aan gekomen. De sponsor zou de gemaakte financiële afspraken niet nakomen, zo wordt uit onbevestigde bron vernomen.

“Door een samenloop van omstandigheden ontstond de kans voor Dé Lease Maatschappij om toe te treden tot het hoogste sponsorsegment van de club. Na enkele zeer constructieve gesprekken werd besloten om de succesvolle samenwerking uit te breiden en hoofdsponsor te worden van Fortuna Sittard”, zo meldt valt te lezen op de website van de club. DLM is al jaren partner van de club.

De naam van Sparr Finance is niet alleen van de shirts verdwenen, ook op de website van de club is het logo van Sparr Finance niet meer te vinden.

DLM SHIRTSPONSORVanaf heden siert DLM.nl als sponsor het shirt van Fortuna Sittard. We wensen het elftal, de sponsor en de fans vandaag een hele positieve middag toe! SUCCES!

Geplaatst door Fortuna Supporters Collectief op Zondag 10 maart 2019

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties