Eeuwfeest Sittardse Tennisclub begint met ‘gevreigel’

Foto: SLTC

Dit jaar bereikt ‘de Sittardse’ Tennisclub SLTC de respectabele leeftijd van 100 jaar. Een mooi moment voor de club om even bij stil te staan en vooral ook om het heden te vieren.

Het jubileum loopt bij SLTC dan ook het hele tennisseizoen 2019 als een rode draad door alle activiteiten en toernooien.

Op 31 maart opent de club het jubileumjaar met De Vreigelmörge van de eeuw. Tijdens de jaarlijks terugkerende Vreigelmörge ontmoeten (nieuwe) leden elkaar om vooruit te kijken naar het tennisseizoen. Dit jaar wordt het een extra bijzondere dag met veel verrassingen. Allerlei zaken die dit seizoen een feestelijk tintje geven worden onthuld. Winnares en bedenkster van de nieuwe oefenmuur, Lotte Steffin, zal met hopelijk veel aanwezige jeugd het ontwerp van de nieuwe muur onthullen. Samen met leden, genodigde oud-bestuursleden en gezellige live muziek zorgt SLTC deze dag voor een feestelijke start van het jubileumseizoen.

Gedurende het seizoen vinden er diverse toernooien en activiteiten plaats die allemaal dat extra gouden randje krijgen. Ook spant de club zich dit jaar nog harder in om jeugdspelers te benaderen en mee te laten delen én doen in de feestvreugde.

Hoogtepunt in 2019 zijn de Koninklijke Clubkampioenschappen, die plaatsvinden van 30 augustus tot en met 7 september. De laatste zaterdag van de clubkampioenschappen, 7 september, viert SLTC in clubhuis De Stenen Sluis aan de Agricolastraat in Sittard groot feest met onder andere finales – 100 uur minitennis en een grootse feestavond met live muziek.

Iedereen is uitgenodigd om tijdens activiteiten en toernooien eens vrijblijvend te komen kijken en te proeven van de sfeer bij de tennisclub. Op de website vindt u de evenementenkalender met een overzicht van álle activiteiten in 2019, www.sltc-sittard.nl.

Cookieinstellingen