OCI-Lions tegen Kras/Volendam: erop of eronder!

Foto: OCI-Lions

Wordt het een seizoen om snel te vergeten, of weet OCI-Lions zich te plaatsen voor de best-of-three om het landskampioenschap?

Vandaag staat in de Sittardse Stadssporthal voor de handballers van OCI-Lions een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen op het programma. Tegenstander is Kras/Volendam. Beide ploegen moeten winnen om aanspraak te kunnen maken op een plek in de finale om het Nederlands Kampioenschap.

Volendam versloeg OCI-Lions vorige week – na verlenging – in de bekerfinale en zal daaruit het nodige zelfvertrouwen hebben geput. Voor OCI-Lions is de wedstrijd van zaterdag, na het verlies van de bekerfinale en het missen van de finale van de BeNeLeague, niet alleen bijzonder belangrijk, maar ook ideaal voor revanche.

OCI-Lions heeft nu nog twee punten voorsprong op Volendam maar zal bij verlies Volendam voor moeten laten gaan omdat de Noord-Hollanders een beter doelsaldo hebben. Om de finale om het landskampioenschap zeker te stellen zal er dan ook gewonnen moeten worden. Volgende week, in de laatste speelronde van de play-offs, treedt OCI-Lions in Panningen nog aan tegen provinciegenoot BEVO.

De wedstrijd OCI-Lions – Kras/Volendam begint vanavond om 19:30 uur in de Stadssporthal aan het Stadswegske in Sittard.

Reacties