Handbalseizoen voorbij voor OCI Nitrogen-Lions

Foto: OCI-Lions

OCI-Lions heeft zondagmiddag het laatste duel in de play-offs om het landskampioenschap uit met 29-28 verloren van Bevo.

Lions grijpt daarmee net als vorig jaar naast de prijzen. De finale om de beker werd verloren van Volendam, in de Final Four van de BeNeLeague eindigde Lions als derde en nu loopt het team de finale om het landskampioenschap mis.

Dat geldt trouwens ook voor Bevo, want Volendam wist thuis wel te winnen van Greenpark/Aalsmeer. Volendam en Aalsmeer vechten binnenkort in een best-of-three serie uit wie dit jaar landskampioen van Nederland wordt. OCI-Lions eindigt dit jaar als vierde.

In de eerste helft zag het publiek in Panningen twee aan elkaar gewaagde ploegen. Bevo had lange tijd een lichte voorsprong, maar bij rust was de stand 14-15 in het voordeel van OCI-Lions. Volendam ging in eigen huis tegen Greenpark/Aalsmeer met 11-7 aan de thee.

Na de rust bleef het tot de laatste minuut spannend in Panningen. Bevo won het duel uiteindelijk met het kleinst mogelijke verschil: 29-28. En omdat Volendam in eigen huis met 24-21 won van Greenpark/Aalsmeer wordt de finale dit jaar een Noord-Hollands onderonsje.

En daarmee kwam vandaag voor OCI-Lions een einde aan een seizoen om snel te vergeten.

Reacties