Honderd jaar SLTC en zestiende Poete Toernooi

Foto: SLCT

De Sittardse tennisclub SLTC bestaat dit seizoen honderd jaar. En voor de jeugde wordt het Poete Toernooi al voor de zestiende keer georganiseerd.

Dit jaar heeft het Poete Toernooi als thema ‘Terug in de tijd’ meegekregen. De jeugd gaat op allerlei manieren terug naar de beginjaren van het toernooi en van het tennis. Wat te denken van het houten racket mini toernooi?

Uiteraard wordt ook naar de toekomst gekeken om het voor de deelnemers zo leuk en interessant mogelijk te maken. De allerjongsten worden al diverse jaren aan het toernooi gebonden door het organiseren van twee rood-oranje events, want zij zijn bepalend voor de toekomst van de jeugdtoernooien!

Op het Poete Toernooi zijn alle leeftijden vertegenwoordigd van 6 tot 18 jaar in zowel enkelspel als dubbelspel. Iedereen speelt een aantal wedstrijden omdat er poules worden gemaakt. En ook dit jaar worden ook naast de baan weer allerlei activiteiten georganiseerd waarmee men extra kans maakt op mooie en bijzondere prijzen in de tombola. “We hopen dat we iedereen deze eerste schoolweek het vakantiegevoel nog even kunnen laten vasthouden!”, zo meldt de organisatie van het toernooi.

“Wij kunnen ons toernooi op deze manier organiseren omdat we al jaren een trouwe groep sponsoren hebben die de jeugd een warm hart toedragen. Natuurlijk zijn we ook erg blij met hoofdsponsor Stoer & Zo, een kinderkledingwinkel in Sittard. Hoe leuk is het om een kindgerelateerde hoofdsponsor hebben!”

De Tennisclinic zaterdagmiddag 24 augustus

Omdat SLTC 100 jaar bestaat komt er een grootse clinic waaraan ook 100 kinderen kunnen meedoen. Deze middag wordt verzorgd door SimonSport, dat veel ervaring heeft op het gebied van kampen en clinics. Zij zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat alle deelnemers een geweldige middag gaan beleven!

Het wordt een tópweek!

Het Poete Toernooi begint op alle doordeweekse dagen om 15:30 uur. Behalve op woensdag, want dan starten de wedstrijden al om 13:00 uur. Loop gerust gedurende de week eens binnen, want niets is zo leuk om enthousiaste jeugd aan het werk te zien!

Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met aanstaande dinsdag 13 augustus via www.poete.nl. Voor de clinic geldt vol=vol.

Reacties

0