Eaters pakt zege in spannend duel met Devils Nijmegen

Foto: Santeri Viinamäki [CC BY-SA 4.] via Wikimedia

In een gelijk opgaand duel heeft Microz Eaters Limburg zondagavond in Glanerbrook Devils Nijmegen verslagen.

Zowel in de eerste als in de tweede periode scoorden beide ploegen elk één keer. Nijmegen kwam op 0-1 (04:10) door Van Hulten, Vadim Gyesbreghs maakte gelijk (PP1, 05:36) voor Eaters. In de tweede periode zette Nick Verschuren Eaters op voorsprong (PP1, 25:03) en Van der Schuit (SH1, 29:45) schoot Devils in ondertal weer op gelijke hoogte met Eaters.

In de derde periode was het vervolgens weer Devils dat via Pataky (41:19) een voorsprong nam. Nick Verschuren (PP1, 49:35) zorgde voor de 3-3 en onmiddellijk daarna (49:51) was het Akim Ramoul die nu Eaters weer op voorsprong zette. In de laatste minuut van het duel haalde Devils de doelman naar de kant om met en extra speler de gelijkmaker en daarmee overtime af te dwingen. Zonder succes, Eaters hield de voorsprong vast.

Aanstaande vrijdag speelt Eaters om 20:30 uur uit tegen Unis Flyers Heerenveen het zesde duel in de competitie om de Nederlandse IJshockeybeker. Op zondag 20 oktober volgt thuis het eerste duel in de nieuwe Inter Regio competitie tegen het Duitse Eg Diez-Limburg. Aanvang 19:00 uur.

Reacties