OCI-Lions boekt zwaarbevochten zege op Sporting Pelt

OCI-Lions heeft vanavond een moeilijke uitwedstrijd tegen Sporting Pelt als winnaar afgesloten.

Lions begon goed aan de wedstrijd en bouwde snel een voorsprong op van 6 doelpunten. Die werd vervolgens door slordig spel en balverlies weer grotendeels verspeeld. Bij rust was de stand 11-13 in het voordeel van OCI-Lions.

In de tweede helft wist Lions de voorsprong opnieuw uit te bouwen naar 5 doelpunten, maar ook nu kwam Neerpelt weer dichterbij. Met nog 2,5 minuut op de klok was de stand 27-28. Lions won het duel uiteindelijk met 28-30 en boekte daarmee een belangrijke overwinning.

Volgende week speelt OCI-Lions thuis de Limburgse handbalderby tegen Bevo uit Panningen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Stadssporthal aan het Stadswegske in Sittard en begint om 19:00 uur.