Geen bekerfinale voor Microz Eaters Limburg

Foto: Santeri Viinamäki [CC BY-SA 4.] via Wikimedia

Microz Eaters Limburg heeft na de thuisnederlaag van zaterdagavond in Geleen ook vanavond in Heerenveen verloren van Unis Flyers.

En daarmee komt een einde aan het bekeravontuur van Eaters. Gisteravond werd met 3-1 verloren, vanavond werd het 5-2 voor de Friezen.

Na de eerste periode stond er een 2-1 stand op het scorebord. Petersen (04:25, PP1) opende de score voor de Friezen en Bezak (18:37, PP1) verdubbelde de voorsprong. Mordy Munichman (19:09) scoorde tegen voor de ploeg uit Geleen.

In de tweede periode bracht Nick Verschuren (24:13, SH1) in een ondertalsituatie Eaters knap op gelijke hoogte met Heerenveen, maar Petersen (39:46, PP2) schoot de Friezen kort voor het verstrijken van de tweede periode in een dubbele powerplay toch weer op voorsprong.

In de laatste periode wist Eaters niet meer te scoren. Unis Flyers deed dat wel. Janssen (49:03, PP1) maakte er 4-2 van en Kiilholma (58:08, ENG) schoot de 5-2 in het verlaten Eaters doel.

Microz Eaters Limburg komt dit jaar nog twee keer in actie. Op vrijdag 27 december staat het uitduel tegen Herforder Ev op het programma en op zondag 29 december sluit Eaters om 17:00 uur het jaar in eigen huis af tegen Neusser EV. Het betreft twee duels om de Inter Region Cup.

Reacties