Monsterscore van Microz Eaters Limburg bij eerste thuisduel in 2020

Na zaterdag de eerste uitwedstrijd van 2020 te hebben verloren van Herentals won Microz Eaters Limburg vanavond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar.

Tilburg Trappers Bnl fungeerde vanavond als schietschijf voor het team van coach Andy Tenbult.

Na de eerste periode ging Eaters al met een comfortabele 4-0 stand de rust in. Doelpunt waren er van Akim Ramoul (PP1, 04:26), Marek Malinsky (05:37 en 14:18) en van Lars van Sloun (19:47).

In de tweede periode scoorde Nick Verschuren (22:55) de 5-0 en daarna deed Trappers via Vos(23:06) wat terug. Vervolgens ging Eaters vrolijk door met scoren. De voorsprong liep op tot 9 doelpunten door scores van Yoren de Smet (23:42), Marek Malinsky (26:50 en 27:12), opnieuw Nick Verschuren (36:07), andermaal Yoren de Smet (36:50) en nogmaals Nick Verschuren (38:37). Ook Luca Heutmekers (39:03) pikte een doelpuntje mee en bracht de stand na twee periodes op 12-1.

In de laatste periode ging Eaters verder met waarmee het de eerste periodes bezig was: veel doelpunten maken: Yoren de Smet (40:48) en Nick Verschuren (42:13) brachten de stand op 14-1, waarna De Zwart (45:05) tegen scoorde voor Tilburg. In de resterende 15 minuten zorgden Akim Ramoul (46:24), Marek Malinsky (47:00), Vadim Gyesbreghs (48:03), Nick Verschuren (53:30 en 56:19) en tenslotte Vadim Gyesbreghs (57:59) voor de 20-2 eindstand.

Aanstaande vrijdag 10 januari speelt Eaters uit tegen EHC Neuwied een duel in de Inter Region Cup. Op zaterdag 11 januari om 20:30 uur kan Eaters zich thuis in Glanerbrook tegen Era Renomar HYC revancheren voor de uitnederlaag van 4 januari.