Fortuna Sittard speelt vanavond restant bekerduel tegen Feyenoord

Foto: SGN

Om 20:00 uur klinkt vanavond in het stadion van Fortuna Sittard aan de Milaanstraat het fluitsignaal voor het restant van het bekerduel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord.

Vorige week werd het duel wegens zeer dichte mist na een uur spelen gestaakt bij een 1-1 stand. De vraag die iedereen met een geel-groen hart bezighoudt is of Fortuna Sittard vanavond voor een stunt weet te zorgen tegen de Rotterdammers door zich te plaatsen voor de kwartfinales in de strijd om de TOTO KNVB-beker.

Het antwoord op die vraag kan vanavond al rond 20:30 uur bekend zijn als een van beide ploegen minstens een doelpunt meer scoort dan de tegenstander. Mocht dat niet lukken, dan wordt er twee keer een kwartier verlengd en als er ook dan nog geen winnaar bekend is dan wordt het duel beslist middels strafschoppen.

Fortuna Sittard en Feyenoord treden in dezelfde opstelling aan als vorige week. Beide ploegen hadden nul wissels gebruikt en Clint Essers heeft een gele kaart achter zijn naam staan. Het treffen staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof.

De opstelling van Fortuna Sittard ziet er dan ook als volgt uit: Alexei Koselev, Clint Essers, Branislav Ninaj, Grégoire Amiot, George Cox, Jorrit Smeets, Tesfaldet Tekie, Felix Passlack, Amadou Ciss, Mark Diemers en Vitalie Damascan.

De winnaar van vanavond gaat in de volgende ronde van het bekertoernooi op bezoek bij SC Heerenveen.

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties