Kembit-Lions onderuit bij Hurry Up

Kembit-Lions heeft vandaag de BeNeLeaguecompetitie hervat met een teleurstellende nederlaag in de uitwedstrijd tegen Hurry Up in Zwartemeer.

Om zicht te houden op deelname aan de Final Four moest Hurry Up dit duel winnen. Lions zou zich met een overwinning nagenoeg hebben verzekerd van een plek in de top vier, die na afloop van de competitie onderling gaat uitmaken wie zich tot kampioen van de BeNeLeague kroont.
In de eerste helft was Lions duidelijk de sterkere ploeg. Bij rust was de stand 9-15 in het voordeel van Lions.
Maar in de tweede helft knokte Hurry Up zich terug in de wedstrijd om uiteindelijk – mede dankzij zwak aanvalsspel van Lions in de tweede helft – het duel met 30-29 te winnen.
Volgende week zaterdag speelt Kembit-Lions om 19:00 uur thuis in de Stadssporthal in Sittard tegen HC Atomix.