Microz Eaters Limburg wint laatste reguliere BeNeLeague-duel

Microz Eaters Limburg heeft vrijdagavond het laatste reguliere competitieduel in de BeNeLeague afgetekend gewonnen.

In Tilburg stond na afloop van de wedstrijd tegen Tilburg Bnl een 1-15 eindstand op het scorebord.

Eaters ging na de eerste periode met 0-3 aan de leiding door (05:56) Mitch Koumans, (13:00) Vadim Gyesbreghs en (13:40) andermaal Mitch Koumans.

Aan het begin van de tweede periode (21:06) scoorde De Zwart voor Tilburg wat later de eretreffer zou blijken te zijn. Daarna was het weer louter Eaters wat de klok sloeg: (PP2, 25:49) Nick Verschuren, (PP1, 26:27) Vadim Gyesbreghs, (PP1, 28:13) Mitch Koumans, (29:58) Marco Postma en (32:20) Lars van Sloun tilden de stand naar 1-8.

In de derde periode voegde Eaters nog 7 doelpunten aan het totaal toe: (42:07) Mitch Koumans, (46:00) Mitch Koumans, (46:33) Marek Malinsky, (47:42) Marek Malinsky, (51:44) Tom Marx, (53:49) Nick Verschuren en (58:29) Marek Malinsky rondden de slachtpartij af.

Door deze overwinning is Eaters zeker van deelname aan de play-offs. Daarin strijden 8 ploegen via een kwart finale, halve finale en finale om het kampioenschap van de BeNeLeague. De kwart en de halve finales worden gespeeld in een best of three serie, de finale wordt een best of five serie.