Fortuna Sittard en Hurkmans Groep Samen nao veure

Hurkmans Groep hoofdsponsor Fortuna Sittard
Foto: © Fortuna Sittard

Fortuna Sittard meldt met trots dat de Hurkmans Groep gedurende het seizoen 2020-2021 hoofdsponsor is van Fortuna Sittard.

Komend seizoen siert de naam van de in Someren gevestigde technische projectspecialist dan ook het shirt van de Sittardse eredivisionist.

De Hurkmans Groep maakt sinds het seizoen 2018-2019 deel uit van het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. Hurkmans is een bekende naam in de wereld van ondergrondse en bovengrondse infra- en grondwatertechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in complexe projecten en beschikt over een aantal labels die het bedrijf een breed werkgebied verschaffen. Met Mart Geers is er ook een Limburgse tak, die de aanleg van kabel- en leidingnetwerken als core business heeft.

Algemeen directeur Ivo Pfennings: “Na het goede nieuws omtrent het veld, de samenwerking met FC Dordrecht en de eerste aanwinsten is dit weer een mooi moment voor de club. Het betaalde voetbal ligt al een behoorlijke tijd stil, maar achter de schermen hebben we keihard gewerkt om een goede basis te leggen voor het nieuwe seizoen. Daarvan beginnen de contouren nu zichtbaar te worden.”

Ook Hans van de Ven, CEO van de Hurkmans Groep, is trots op het verworven hoofdsponsorschap: “De slogan van Fortuna ‘Samen Nao Veure!’ past naadloos bij Hurkmans. Onze ambitie in Limburg is groot en die gaan wij samen met Fortuna verwezenlijken. Dat samen zit ook in de slogan van Hurkmans. ‘Goed Vur Mekaar!’, zeggen wij in het Brabants. Of het nu gaat om relaties, personeel of groei, Hurkmans doet mee. Voor dit seizoen zeggen wij dan ook eensgezind: Samen Nao Veure!”

Dossier: Fortuna Sittard

Reacties